BEST FEST

ÅTERKOMMER I SLUTET AV AUGUSTI 2021

Närmare Beatles än så här kommer ni inte!

Best Fest

När Pete Best´s mamma Mona tyckte att hennes pojkar och deras kamrater behövde nånstans att hänga skapade hon Casbah Coffee Club i källaren på familjens hem.  Första husband var den andra inkarnationen av The Quarrymen, John, Paul, George och Ken Brown. När de fick jobbet ingick det att hjälpa till att bygga upp och måla klubben! Det var här man hörde Pete Best och frågade om han ville ställa upp som trummis när de skulle till Hamburg. And the rest is history. 

60 år senare kommer Pete tillbaka till mammas källare. (Han har gjort det i ett antal år nu) Pete Best Band är huvudattraktionen på Best Fest som i år levererar en magnifik line up eller vad sägs om the Quarrymen, orignaluppsättningen med bl a Len Gerry och Colin Hanton och med Black Jacks Chas Newby på bas. (Colin och Chas har båda spelat med Beatles.), samt Merseybeats med grundarna Bill Kinsley och Tony Crane. Pete´s halvbror Roag har f ö en dubbel Beatlesanknytning. Hans pappa hette Neil Aspinall och började som roadie åt Beatles på Casbah-tiden och slutade som VD för Apple Records! Roags band the Connection - kanske Liverpools bästa Beatlescoverband (och definitivt det enda med så stark anknytning till originalet!

Best Fest råkar sammanfalla med International Beatleweek så vi plockar det bästa ur det programmet också. Men vi varnar för vänsterhänta basister med peruk under veckan. Vi erbjuder hellre en mer genuin upplevelse!

Ca-pris 12 000:-

© Copyright Bäckmans Beatlesresor!